2015. március 21., szombat

31. - Apró hazugságok

Louis


Átfordultam a másik oldalamra, reménykedve, talán még ezzel sem sikerült felébresztenem a mellettem alvó lányt, ugyanis már vagy tizedszerre ismételtem meg ugyanazt a mozdulatsort, ő pedig pont olyan volt, mintha napok óta nem aludt volna rendesen, így semmi esetre sem akartam megzavarni. Tulajdonképpen én sem voltam a toppon, mégsem bírtam rávenni magam, hogy elaludjak. A történtek után pedig végképp nem.
Az, hogy egyáltalán velem van, már önmagában elég nagy sokk volt a számomra, és néha megemészthetetlen is, így az, hogy odaadta magát nekem, egyenesen kiborított, és sehogy sem tudtam magamba helyrerakni. Ahogyan az előtte történetek sem, de a halálnak sem voltam hajlandó faggatni őt, látva, mennyire fáj neki még csak rágondolni, mibe keveredett bele. De amikor azt mondtam magamnak, bármit megteszek annak érdekében, hogy jobban érezze magát, nem pont ez a variáció jutott az eszembe, bármennyire is akarom őt már hosszú idő óta, és bármennyire is szeretem. Bár az utóbbival csak akkor szembesültem igazán, amikor nem bírtam egyhuzamban végighallgatni a Spaces kész verzióját, és szó nélkül kirohantam a stúdióból.
Túl sok volt.
Nem kellett sokat gondolkoznom azon, hogy vajon mégis mi járhatott a fejében a szöveg írása közben, és az egy dolog, hogy meg szoktam másokból ihletet meríteni egy-egy dalhoz, de hogy a saját albumunkon valamelyik pont az egyikünkről szól, vagy arról, ahogy a másik látja őt, nem csak hogy ritka, soha sem történt meg. Egészen mostanáig. Nem voltam naiv, pontosan tudtam, hogy Niall adta az alapot az egészhez, de azt el kellett ismernem, Avery egész ügyesen beleszőtt kettőnket.
Újabb idegesítő fordulást végeztem, ez alkalommal felé fordulva, így sikerült szemügyre vennem, nem ébresztettem e fel, azonban a párnába süllyesztett arca nem erről árulkodott, még ha a kezével automatikusan tapogatózni kezdett, de abbahagyta, amint megtalálta az enyémet, és megfogta. Elnyomtam egy sóhajtást, és gyengéden a derekára helyezve a másikat közelebb húztam magamhoz, engedve a kísértésnek, ugyanis bár belül tudtam, mennyire nem kéne most ezt tennem, minden porcikám őt akarta.
Ez pedig leginkább azon az estén mutatkozott meg először, amikor kissé ittas állapotban hozzávágtam néhány dolgot a turné legelső estéjén, ugyanis ami azt illeti, egyáltalán nem voltam rá dühös. Inkább csak arra, hogy túl közel engedtem magamhoz a korábbi alkalmakkor.
Mindketten tudtuk, jobb nekünk a másik nélkül, de talán ez vezetett ahhoz, hogy a végén mégis egymás karjaiban kötöttünk ki.
Mondhatnám, hogy bánom, amiért ez az egész így játszódott le kettőnk között, de pár hónappal ezelőtt, amikor meglátogatott, még csak látni sem akartam, így szinte lehetetlennek tartom, hogy lenne másik lehetőség.
Egy újabb eseménytelen óra telhetett el, és még mindig képtelen voltam elalvásra bírni magam, a gondolataim pedig már túlságosan is átvették az irányítást felettem, így anélkül, hogy bármilyen nagyobb mozdulatot végeztem volna, óvatosan leemeltem a karomat róla, és egy pillanat alatt kimásztam az ágyból. Hang nélkül a szemben lévő komódhoz léptem, majd miután kikaptam belőle egy pólót, magamban szitkozódva leemeltem róla a telefonomat, és a cigis dobozt, és az erkély felé vettem az irányt.
Tippem sem volt, hány óra lehet, de ahogy az a minimális fény, ami az arcomba sütött, mikor kiléptem, kénytelen voltam arra következtetni, közelebb vagyunk már a reggelhez, mint gondoltam.
A több méternyi magas kőfalaknak köszönhetően minimális félelmem sem volt a felől, hogy esetleg lekapnak, na, meg amúgy sem tudta szinte senki, hogy hol találhatók az igazi címeink, így minden bűntudat nélkül gyújthattam rá, miközben a másik kezemmel feloldottam a telefonomat, hogy szembesülhessek azzal a kismillió nem fogadott hívással és üzenettel, amik az éjszaka során értek.
Szinte végig sem néztem a listát, amikor már érkezett is az újabb, de valamiért nem tudtam meglepődni, amikor megláttam a hívót.
- Neked is jó reggelt, Liam. – fogadtam a hívást, miközben beljebb löktem az erkélyajtót, hogy Avery még csak véletlenül se lehessen tanúja a beszélgetésnek.
- Elárulnád, mégis hol a fenében voltál, Tomlinson? – ezt az egy mondatot sikerült úgy lehadarnia, hogy alig értettem, ami egyet jelentett azzal, hogy dühös.
Ahogy sejtettem.
- Itthon? – kérdeztem vissza értetlenül, enyhe gúnnyal, miközben szívtam egy újabb slukkot, bár sejtettem, hogy a túloldalon lévő személy nem igazán fogja hagyni, hogy a tervezett nyugalomban végezzek a szállal.
- Hol van? – csapott le azonnal, mire megforgattam a szemeim, bár tudtam, hogy nem látja.
- Itt. És baromira örülnék neki, ha befejeznéd az üvöltözést, mert nem csak neked volt nehéz éjszakád.
A másodpercnyi szünetből arra következtettem, sikerült megálljt parancsolnia magának, de alig számoltam el háromig, már folytatta is.
- És mennyire van ki? – kérdezte, ez alkalommal már jóval halkabban.
Bármennyire is próbáltam, nem bírtam figyelmen kívül hagyni a hangjában lévő elkeseredettséget.
- Volt már jobban is. – feleltem szűkszavúan, ahogy a csukott ajtó felé pillantottam, miközben olyan érzésem volt, mintha gyomorszájon vágtak volna. – Alszik. –tettem hozzá.
- És te?
Most mondhatom, hogy meglepett az irántam érdeklődése, de minden nézeteltérésünk ellenére tudtam, a köztünk lévő kapcsolat nem sérült, és fordított esetben engem is érdekelne, mi van vele.
De ami azt illeti, fogalmam sincs, mennyire vagyok ki.
- Megvagyok. – adtam az ilyenkor szokásos válaszom.
- Nem úgy hangzik. – morogta, visszaváltva a kissé ideges hangnemébe.
- Most mit vársz, mit mondjak?
- Nem is tudom, mondjuk, azt, hogy mégis mi a fene hogy a fenében kötött ki nálad Avery.
- Szerinted hogyan? – kérdeztem vissza értetlenül. – Hazajöttünk, ledőltem aludni, és legközelebb arra keltem fel, hogy a testőre hívogatja a mieinket, hogy láttuk e őt, mert kiborult, és eltűnt. Felkeltem, és mire kiértem a konyhámba, már vagy öt full idegen fazon ült az asztalomnál, miközben közölték velem, hogy Avery másfél órája nincs meg, és hogy valami keresőcsoportot küldtek utána, de hogy gyalog van. Majd alig húsz perccel később már a ház előtt állt, miközben a saját nevét nem tudta megmondani, nem hogy mégis hogy a fenébe került hozzám. Futott, Liam. Érted? Futott.
Liam felszisszent, amiből arra következtettem, Avery családjának sikerült ez azt információt is kihagynia az élménybeszámolóból.
- Alex annyit mondott, eltűnt, azt nem mondta, hogy gyalog volt egész végig. Basszameg. – nem kellett mellettem lennie ahhoz, hogy tudjam, most éppen a tarkóját fogja, miközben körbe-körbe járkál.
Ilyenkor már nagyon dühös.
- Felfogtad, mi történhetett volna, ha elkapják, ugye? – kérdezte.
A kezem automatikusan ökölbe szorult.
- Igen. Épp eléggé ahhoz, hogy alig tudjam lebeszélni magamat Alex félholtra veréséről. – válaszoltam a lehető leghiggadtabb hangomon.
- Azt bízd csak rám. – mondta. – Őt majd én elintézem, az anyjával együtt.
Akármennyivel egyszerűbb lett volna ráhagynom a dolgot, muszáj volt megkérdeznem azt, amit szinte egész éjjel képtelen voltam kiverni a fejemből.
- Őszintén, Liam, te tudtál erről? Erről az egészről?
Szünet.
Csakhogy sajnos a szünetekből sosem származik semmi jó, és már azelőtt tudtam, mi lesz a válasz, még mielőtt kimondta volna.
- Elmondták, mikor megkértek, hogy segítsek neki. Két és fél éve.
- A rohadt életbe, Liam! – ráztam meg a fejem.
- A lelkemre kötötték, Louis, nem tudtam, mit tegyek. Könyörögtek, hogy húzzam ki őt a szarból, amit lényegében az apja okozott, aki mint kiderült, nem is az apja. Láttam, hogy valami nem stimmel, de Avery pont annyit tudott, mint én. Ezért számon kértem az anyját, akiről üvöltött, hogy mindent tud, de végül nekem is Alex árulta el, miután Jocelyn hozzá irányított.
Elnyomtam egy ideges sóhajtást, majd megfordultam, hogy megbizonyosodjak, az ajtó még mindig csukva van mögöttem.
- Nem engedem, hogy egyedül beszélj velük. Nem csak neked van közöd hozzá. Már nem. – szegeztem a tekintetem az előttem terpeszkedő falra.
Egy kisebb neszt hallottam a háttérből.
-… Maradj már! – pontosan tudtam, hogy ez alkalommal Liam nem hozzám beszél.
- Kivel vagy? – kérdeztem.
- Zayn. – vágta rá. – Remélem kész vagy, mert úton vagyunk hozzád.
- Idejöttök? – meredtem magam elé. – Most?
- Igen, most. Beszélnünk kell másról is. A belsősök nem túl boldogak, Avery-nek is tudnia kell.
Picsába.
Újra az ajtóra pillantottam, majd kelletlenül biccentettem.
-  Oké, mennyi idő?
- Tíz perc. – közölte, majd mielőtt bármit is mondhattam volna, már le is tette.
Egy pillanat alatt zsebre vágtam mindent, amit magammal hoztam, és a lehető leghalkabban benyitottam a szobába, azonban az ágy üres volt. A félelem másodpercek alatt vette át felettem az irányítást.
- Avery?
Kérlek, mondd, hogy nem hallott meg semmit!
Nem érkezett válasz, azonban a következő pillanatban a csap kinyitására lettem figyelmes a fürdő felől, mire enyhe szorítással a torkomban indult meg a megfelelő irányba, de a megfelelő ajtóhoz érve megtorpantam. Épp annyira volt nyitva, hogy láthassam, ahogy a tükörrel szemben állva kémleli önmagát, miközben elzárta a vizet, anélkül, hogy elemelte volna a tekintetét onnan.
Bármennyire is távol álltam, még így is tisztán ki tudtam venni az utálatot, ami csak úgy sütött a szemeiből. De nem is attól ijedtem meg.
Hanem inkább attól, hogy nem tudtam eldönteni, ezt ki iránt érzi.
Nem voltam elég gyors, fel sem tűnt, hogy időközben elszakította magát a tükörtől, és elindult kifelé, ezzel már csak akkor szembesültem, amikor a fürdőből kilépve egyenesen nekem ütközött, de szinte egy másodpercre sem nézett a szemembe, már el is kapta a pillantását.
- Bocs. – motyogta, és megpróbált kitérni előlem, azonban kapcsoltam, és a karja után kapva húztam vissza magamhoz.
- Már megint lenyúltad a pólómat. – ráztam meg a fejem, miközben egyre szorosabban öleltem.
- Bocs. – motyogta ismét, ez alkalommal a vállamba fúrva az arcát, és valamiért volt egy olyan érzésem, ha most nem tartanám meg, összeesne, ezért kissé eltoltam magamtól, hogy a szemébe nézhessek.
- Hé. – próbáltam meg elkapni a pillantását, de valamiért nagyon harcolt ellene.
- Nem megy, ne haragudj. – suttogta, miközben a könnyek szépen lassan feltűntek a szemében.
Feltehettem volna a kérdést, miszerint miről beszél, azonban pontosan tudtam, nem mennék vele semmire, elvégre ő maga sem tudja a választ.
De most már legalább tudtam, kinek szólt az utálat.
Saját magának.
A legrosszabb az egészben a tudat volt, miszerint nem mondhattam neki semmit, amivel megnyugtattam volna, a vigasztalással pedig meg sem próbálkoztam. A saját nyomorúságomból kiindulva nem sok esélyt láttam rá, hogy bárki vagy bármi elfeledtesse vele ezt az egészet akár csak egy pillanatra.
-  Tulajdonképpen nem is tudom, mire gondoltam, miért csinálja ezt velem, mármint ezt az egész távolságtartás dolgot, mintha nem is léteznék. Egy idő után kezelni sem tudtam a helyzetet, inkább elfogadtam. Nem is, inkább beletörődtem. Kis idő elteltével pedig annyira megszoktam, hogy nincs mellettem, hogy már szinte zavart, ha mégis. Fordult a kocka; én menekültem előle. – mondta maga elé meredve, mintha csak saját magának beszélne. – És mégsem ez volt a legrosszabb. Hanem, hogy nem tudtam, mi fog jönni ezután.
Szünetet tartott, nekem pedig pont annyi időm volt, hogy átadjam magam az emléknek, amikor azon a bizonyos napon felbukkant az apja New York-ban, csak akkor még nem értettem a koncerten látott tekintetet, amit Avery lövellt felém, miután bemutatta nekünk. Némán segítséget kért.
- Mindenesetre már legalább a következő lépésben biztos vagyok. – törte meg a kisebb csendet, ami beállt közénk.
- És mégis mi az?
- Beszélni fogok vele.





Helló drágáim!<3
Először is szeretnék elnézést kérni, ha túl későn posztolok, de nem vagyok otthon, így kissé nehézkesen álltam neki a rész befejezésének, de hál' istennek, sikerült, és minden jobb annál, mint hogy eltolom akár csak egy nappal is.
Másodszor, remélem, mindenki túlélt mindent, ami a héten történt és senki sem szenvedett maradandó károsulást, továbbá boldog szombatot, hétvégét!:D<3
Nem tudom, ki hogy van vele, de én péntektől péntekig számolok már vissza, és ez most sincs másképp, bár jövőhéten az egyik legnehezebb hetem lesz, hurrá.
Dee nem pazarlom magamra a szót, inkább megköszönöm az előző részhez érkezett megjegyzéseket, pipákat, ugyanis mint mindig, ez alkalommal is sikerült megmosolyogtatnotok, és feldobnotok a napomat, szóval nagyon-nagyon köszönöm, ti vagytok a legaranyosabbak, legjobbak, imádlak titeket!<3333 Komolyan, nem tudom, mit csinálnék nélkületek, hétről hétre motiváltok, és erőt adtok.

Sok sikert a következő héthez drágáim, gondolok rátok, és ha minden jól alakul, jövő szombaton jelentkezem.:))

-xoxo, Sophie V.

10 megjegyzés:

  1. Sophie.
    Tudod min gondolkodtam?
    Ha video valaszban kellene kommentelni, meyire suketulnel meg? Tolem minimum egy 2 oras sikolyt kapnal megspekelve nehany fura zajjal ami menden bizonnyal a telefonom es a padlo szerelmenek a hangja. Az utobbi honapokban volt eleg idejuk megismerni egymast. :D
    Vicet felreteve, elmondanam hogy csodalatos. Imadom a tortenetet es a resz is olyan -vegighuzomazujjaabillentyun- resz
    lett.
    Egy szo mint szaz. : IMADOM
    Siess a kovivel. Bar lasan fog telni a het neked is es nekem is. Szerdan majd szurkolj hogy ne haljak meg. Mutetem lesz szoval...
    Pussssssssz Barbee<3<3<3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága.
      Tekintve, hogy már most is alkalmi süketnek számítok, szerintem annyit nem rontana a helyzeten, mindenesetre most már komolyan kíváncsi vagyok a reakcióidra, már ami a részt illeti, és kérlek, vigyázz a telefonra, ő ártatlan!:DDD<333
      Fogalmad sincs, mennyire örülök neki, ha tetszett a rész, elvégre nem véletlenül írtam, mennyit számít a visszajelzés tőletek, szóval nagyoooon köszönöm!<3333
      Igyekszem a következővel, ahogy csak tudok, remélem, azért gyorsan eltelik a kövi hét, neked pedig nagyon-nagyon szurkolok, és vigyázz magadra, drága!<333

      -xoxo, Sophie V.

      Törlés
  2. Kedves Sophiem!
    Remélem tudod, hogy egy dög vagy? De komolyan! Esküszöm neked, hogy az amit te művelsz az kínzás és büntetni kellene, mert a rész olvasása közben vagy ötször kaptam színinfarktust és minimum tízszer lettem öngyilkos. Szóval a temetésemen szeretettel várlak.
    Szóval, megpróbálok lenyugodni és néhány értelmes szót írni. A rész, mint mindig mesés lett. Mikor megláttam, hogy Louis szemszögből írtál, elkezdtem sikítozni, és nagyjából öt percen keresztül ordibáltam, hogy "oohhh yeaaaah baby". Nos, itthon már tudják, hogy ha hasonló eset történik, akkor a blogodat olvasom. Ez most sem történt másképp ;) Alig várom, hogy kiderüljenek a titkok, viszont egy dolog nem hagy nyugodni... Mi történt azon a bulin, Avery távozása után? :o Sajnálom, de már nem bírom... lehet jelentéktelen de ahhjjj nem bííírom. xD
    Jövőhéten ismét találkozunk:
    xx Lorette T.
    ui.:Remélem elsőőő vagyok :3
    uui.: Az előző részhez írtam, hogy végigsírt, ott magamra céloztam ;)
    Los of Love <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lorette!
      Jézusom, ha tudtam volna, hogy ennyire húzni foglak, akkor talán meggondolom, mit írok és hogyan fejezem be a részt, kérlek, ne halj meg, nagyon hiányoznál!<333
      Wow, most még kétszer annyira virulok, mint általában, ha azt írjátok, hogy tetszett, amit olvastok (már akkor is az ugrálás kategóriában vagyok) mivel amennyire imádok Louis szemszögből írni, épp annyira nehéz is, elvégre (szerintem legalább is) teljesen más érzelemvilága van, mint Avery-nek. Plusz hát teljesen más fejjel kell gondolkoznom, de hát ez alap. De a lényeg az, hogy eszméletlenül örülök neki, ha tényleg ezt a reakciót váltottam ki belőled vele, bár most is elképedve meredek magam elé, és tényleg virulok, mint egy idióta.:D:))
      Nem feledkeztem meg az ígéretemről, miszerint még visszatérek arra a bulis estére, egyébként egyáltalán nem jelentéktelen, ígérem, hamarosan ki lesz fejtve.;)
      Na jó, ne csináld, komolyan sírtál? Jesszus, ne idegesíts!<3333
      Köszönök szépen mindent, jövőhéten találkozunk, addig is vigyázz magadra, drága!<3

      u.i: Nem számít, hogy nem lettél első, az, hogy írsz nekem, már önmagában felér a hatalmas boldogsággal!<333

      -xoxo, Sophie V.

      Törlés
  3. Drága Sophie!

    Haha, mint eddig minden résszel, ezzel is sikerült egy kicsit jobban levenned a lábamról, és elérned, hogy egy cseppnyit jobban kedveljem az általad kreált Louist. Őszintén, fogalmam sincs miért, mindig azonnal megszeretem az olyan karaktereket, amilyen ő is, és képtelen vagyok nem megmosolyogni a tényt, hogy ilyen körültekintő, minden apróságot megfigyel, (most pl. Avery pillantását a tükörben) komolyan nagyon kedvelem.
    Avery életét pedig, akár egy puzzle-t, próbálom összerakni, és egyre inkább sajnálom néhány momentum miatt, ami a fiktív múltjában történt, mégis örülök, mert talán Louis segíthet neki, és fordítva.
    Megint annyira tetszett a rész, alig várom, hogy folytatódjon a sztori, a kíváncsiságtól már kb. lyukas az oldalam. :D

    Jó hétvégét, és rengeteg kitartást jövő hétre! :)
    xx Lu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lu!
      Nem találok szavakat, komolyan mondom, mennyire örülök, ha sikerült megkedveltetnem veled Louis karakterét, elvégre ahogy korábban már talán említettem, a történet elején elég nagy dilemmában voltam, már ami őt illeti. Szerintem nagyobban, mint amikor Avery-t kreáltam, pedig vele is megszenvedtem.
      Ami őt illeti, még nekem is ködös egy-két darab, bármennyire is furcsán hangzik, elvégre ahogy haladunk előre a történetben, úgy áll össze a kép, legalább is nekem biztos. Mindenesetre kíváncsi vagyok, milyen lesz a végén visszanézni, mi a teljes története.
      Abban teljesen igazat adok neked, hogy minden tévhitük ellenére tényleg jót tesznek egymásnak, sokkal jobbat, mintha külön lennének.

      Ahogy már írtam, eszméletlenül örülök, ha a rész elnyerte a tetszésedet, nagyon szépen köszönöm, hogy írtál, neked is jó hétvégét és kitartást a hétre!<333

      -xoxo, Sophie V.

      Törlés
  4. Üdv Sophie!
    Még te is kínzol? Nem elég, hogy még két blog okozot nekem nay ledöbbenést te még meg is ölsz.
    Louis szemszög.^o^ Teljesen ledöbbentem ezen a részen. Szerintem egy idő után már inmunis leszek ezekre a részekre, mert mostanság minden részen csak tátorr szájjal bámulok és kinyögöm, hogy "ez baromi jó rész lett". És már kezdek hozzá szokni, hogy te állandóan a jó részeknél hagyod abba ami miatt idegösszeomlást kapok.:D
    Csatlakozom Lorettehez én is egyre jobban kíváncsi vagyok arra a bulira. Szerintem volt ott valami ami még több meglepetést fűz magához.:))
    Mit mondjak még?
    Hihetlenül jor rész lett!:))*-*

    Ha én túléltem múlthéten matek, kémia és fizika dolgozatot akkor neked is sikerül túlélned a jövőhetet!:)) Addigis pihenj.
    00:27/vasárnap/ - Még 6 nap szombatig.:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Eva!
      Eszem ágában sem volt bárkit is kínozni, sajnálom!<333 Megölni meg végképp, kérlek, te se halj meg!
      Oké, most már tényleg nagyon vigyorgok, virulok, meg minden, és már az ugrálástól sem vagyok messze, naagyon örülök, ha tetszett a rész, és hogy ha tényleg ezt a reakciót váltottam ki belőled, bár ezt iszonyú hihetetlennek tartom, mindenesetre nagyon-nagyon köszönöm!<3333 Megpróbálok kevésbé idegesítő befejezéseket kreálni, de nehezen állok ellen a kísértésnek, ugyanis mindig megtervezem, hány oldalas legyen a rész, de természetesen mindig túllépem.:DD Kérlek, idegösszeomlást se kapj!<33
      Ti túl jó megfigyelők vagytok, bár már mondtam, hogy még visszatérünk ahhoz a bulis részhez, nem gondolsz rosszra, valóban lehet ott még valami, de mindent a maga idejében.:D<33
      Kémia, fizika, matek? Le a kalappal!<3 Akkor inkább meg sem szólalok, csak igyekszem élve előkerülni jövő szombaton.
      Te is pihenj, sok sikert, és 6 nap múlva találkozunk!<333

      -xoxo, Sophie V.

      Törlés
  5. Okés, hát végem van tőled. Eredetileg csak cserében volt a blogod és múltkor pont a kommentekre válaszolgattam és annyira nem volt kedvem írni és akkor láttam hogy te raktál fel részt. És akkor gondolat menet: Hm...egész jó a cím.->kattintás->Jóféle Design->Első rész....31rész->nyálcsorgatás.
    Te jó ég! Irtó jó:'D Bár tény hogy miután elolvastam minden részt már a pengémet kerestem a nyomorú hangulatom miatt, aztán meg amiatt mennyire soká lesz új rész. Irtó jól írsz, tökéletesen vezeted át Avery mélypontba bukását. Először csak halványan kezd feltűnni hogy bizony nincs minden rendben, lassan törnek fel a dolgok és mire észbe kapunk tökéletes világot láthatunk egy depressziós szeméből. Szóval; csodás blog, csodás történet(pedig a Liam unokatesó résznél azt hittem ez is olyan blog lesz amit az ötödik részig bírok olvasni) csavarokkal és egyáltalán nem tucat gyártmány. Szóval gratulálok kaptál plusz egy feliratkozót:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen, esküszöm, most visszavettem, de nagyon.
      Oké, nagyon összezavarodtam, lesokkolódtam, és örülök, mint egy idióta, de megpróbálom összeszedni a szavakat: nagyon szépen köszönöm, fogalmad sincs, mennyit jelent a visszajelzésed, főleg, mivel olvastam már tőled (bár bevallom őszintén, még nem sikerült a teljes blogodat visszaolvasnom, de mindezt csak az időhiányom miatt) szóval ez egyfajta megtiszteltetés, de komolyan.:o<3
      A nyomorú hangulattal pedig bármennyire is furcsán hangzik, teljesen egyetértek, néha már nekem is menekülhetnékem van a saját történetemtől, de valamiért mindig ide lyukadok ki. Mindenesetre nagyon-nagyon örülök, ha minden szomorúsággal, történéssel együtt sikerült elnyernie a tetszésedet, nagyon szépen köszönöm, de tényleg!<33

      xx

      Törlés